Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sådan fandt Barca frem til 70% lønnedgang

Nyheder - 30. marts 2020Sådan fandt Barca frem til 70% lønnedgang

©


Det er i dag blevet bekræftet, at Barca-spillerne bliver trukket 70% i løn som følge af coronakrisen. Barca som klub tjener ikke nok penge til at aflønne sine spillere på grund af mangel af indtægter og klubbens bestyrelse har umiddelbart vurderet, at krisen kommer til at koste klubben 750 millioner kroner.

Når man ikke kan tjene penge, så må man finde på alternativer. I Barca er man nu nået til enighed om at spillerne må se et betydeligt lavere beløb på lønsedlerne - de er nemlig blevet trukket 70% i løn. Barca har som klub behov for at spare op mod 750 millioner kroner, da det vil være tabet i denne coronakrise.

Fra marts og frem til juni vurderes det, at man kommer til at miste i alt 750 millioner kroner. Klubbens udgifter er ekstremt høje i forbindelse med at man også tjener mange penge - heriblandt på at deltage i Champions League, spille med i La Liga og ikke mindst TV-rettighederne, som dækker en stor del af klubbens økonomi.

Uden disse indtægter i denne tid, har klubben svært ved at betale sine ansatte og da alle ansatte befinder sig hjemme, er der ingen aktivitet på eller omkring Camp Nou og man mister altså penge for hver dag, der går, og man vurderer, at der er tale om ca. 190 millioner kroner hver måned og man har derfor valgt at finde disse penge i lønningerne.

Samtlige klubber i hele verden står lige nu med en mulighed for at vælte totalt. Ingen ved hvornår der bliver åbnet op for fodbolden igen og det det kan altså blive meget, meget værre end det er i dag. At topbetalte fodboldspillere for en stund går 70% ned i løn har klart en effekt - men de kan under alle omstændigheder leve uden at komme i nød. Men hvis coronakrisen fortsætter, så må man pludselig ud og finde en ny løsning.

I forvejen er der en spændt stemning mellem spillertruppen og ledelsen - Frenkie de Jong, Messi og Suárez - har blandt andet sendt samme besked ud på de sociale medier i dag, hvor man stikker til ledelsen for at sætte spillerne under unødigt pres. Der er ingen tvivl om, at størst delen af truppen glæder sig gevaldigt til den nuværende ledelse træder af, men indtil da må man arbejde sammen i håbet om at redde det, som alle holder kært: Nemlig klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder