Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu svarer Messi igen

Nyheder - 31. marts 2020Bartomeu svarer Messi igen

©


Lionel Messi er begyndt at blive godt træt af den nuværende ledelse i Barca og selv i en tid, hvor hele truppen gør noget så flot, at man går op mod 72% ned i løn, så blev det meldt ud med en spydig kommentar rettet mod ledelsen, som gang på gang formår at sætte sig selv i et dårligt lys. Det hele ledsaget af præsident Josep Maria Bartomeu.

I et officielt brev slog Messi i går fast, at spillerne er gået 70% ned i løn og at man samidig har bidraget til at alle medarbejdere i klubben kan gå igennem coronakrisen med fuld løn således, at de ikke mister sit job - men samtidig slog Messi fast, at det ikke kommer som en overraskelse, at ledelsen har forsøgt at presse spillerne.

Spillerne gjorde det fra dag et klart, at de ville gå 70% ned i løn, men det handlede om at træffe den rette beslutning hvorfor det tog et par dage før initiativet blev ført ud i livet, og i løbet af disse dage blev spillerne presset gennem medierne - det hele kom fra ledelsen, mener Messi. Nu har Bartomeu i et interview i aftes svaret igen.

- Da vi foreslog spillerne at gå 70% ned i løn, sagde Messi lige med det samme 'Det er nødvendigt og vi gør det'. Forslaget kom også fra kaptajnerne, og det viser hvor meget de holder af denne klub, kom det fra Bartomeu i et interview med Sport.- Måske har spillerne været irriterede på de mennesker i og uden for klubben som har snakket højt, men uden at kende til alle detaljerne. Forhandlingerne stod jeg for sammen med Oscar Grau, og vi har ikke lukket nogen information ud.

- Barca har som klub aldrig været i fare. Vi tjener flest penge af alle klubber i hele verden og det vil vi fortsætte med - men udgifterne skulle matche indtægterne og det har vi nu sørget for. Vi starter snart op på ny.

- Der er tale om en aftale, og ikke en konsekvens. Vi foretrak at tale og forhandle om tingene med spillerne; der har været gensidig respekt fra første dag. At aftalen tog 10 dage at nå frem til er underordnet. Aftalen er godkendt og der var mange faktorer, som spillede ind og kaptajnerne skulle også tale med resten af truppen. Det er ikke let, når man ikke sidder sammen.

- Vi ønsker ikke at spille uden tilskuere og vi ønsker heller ikke at spille kamp hver 48. time. Jeg tror ikke på, at vi kommer på banen igen før slutningen af juni - det er den plan, vi arbejder ud fra, erkendte Bartomeu til slut.

Det er ikke første gang, at truppen stikker til ledelsen. Den besked, som Messi sendte ud i går, er siden blev sendt ud af adskillige spillere i truppen og det bliver spændende at se, hvordan det hele står til når spillerne endelig får lov til at se hinanden igen og genoptaget arbejdet.

Du kan læse, hvad Messi sendte ud i går, her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder