Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

L'Equipe: Messi som Che Guevara

Nyheder - 31. marts 2020L'Equipe: Messi som Che Guevara

© LEquipe


Efter Lionel Messis seneste udbrud mod Barcas ledelse, har franske L'Equipe været i det kreative hjørne til dagens avisforside. Messi og resten af Barca-truppen valgte i går at gå 70% ned i løn for at reducere klubbens udgifter i takt med at klubben ikke har de store indtægter i denne coronatid.

Men da spillertruppen drøftede mulighederne, blev de presset gennem medierne og Messi og co. er ikke i tvivl om, at det er ledelsen, som står bag presset selvom spillerne fra første dag gjorde det klart, at de selvfølgelig ville gå ned i løn. Derfor valgte truppen, med Messi som leder, at stikke til ledelsen for deres måde at behandle sagen på.

L'Equipe har nu mixet det velkendte profilbillede af Che Guevara sammen med Lionel Messi. Che Guevara deltog i den cubanske revolution og blev senere udpeget som minister. På avisforsiden står der 'Lionel Messi: Barcas Che' med henvisning til at Messi for alvor træder i karakter og tager ansvar på alle parametre.

Lionel Messi er lige nu hjemme i eget hus, hvor han har været det seneste stykke tid som følge af coronakrisen. I Spanien står det slemt til og der forventes ikke at blive spillet fodbold hverkeni maj eller april - men håbet er, at der snart sker en forbedring i landet så man kan begynde at se frem.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder