Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca og Napoli får bøder af UEFA

Champions League - 1. april 2020Barca og Napoli får bøder af UEFA

© FCBN


Barca var en tur i Italien for at møde Napoli i Champions League den 25. februar, men nu er både catalanerne og italienerne blevet straffet for få kampen sat for sent i gang. Begge klubber blev informeret om bøderne i går, tirsdag, meddeler spanske medier.

UEFA forsøger at være så præcise som muligt på grund af tv-rettigheder samt øvrige virksomheder, man har aftale med. Og derfor har de valgt at straffe Barca og Napoli med en bøde på hver 112.000 kroner mens Napoli også må af med 90.000 kroner i bøde. Napoli får en ekstra bøde fordi, at deres fans brugte laser undervejs i kampen.

Kampen i Italien sluttede 1-1 og alt er derfor åben til returkampen, som ingen ved hvornår spilles. På grund af coronavirus er al fodbold lige nu lukket ned, og man afventer situationen og ser det an dag for dag før man tager en beslutning. Kampen stod til at skulle være spillet den 14. marts, men blev altså suspenderet af UEFA.

UEFA mødes igen i dag til et større videomøde for at tale om problematikken og hvad man kan gøre fremadrettet. Her vil man drøfte hvornår Champions League eventuelt kan genoptages.

- UEFA har inviteret alle generalsekretærer fra de 55 medlemslande til et videmøde onsdag den 1. april for at blive opdateret på projektet, som blev søsat for to uger siden (hvor man suspenderede Champions League). Her vil man tale om mulighederne for hvornår man kan programsætte kampene, fortæller UEFA.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder