Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Layvin Kurzawa er på Barcas radar

Transfermarked - 1. april 2020Medie: Layvin Kurzawa er på Barcas radar

© Transfermarkt


Selvom bolden ikke ruller lige for tiden og selvom der er totalt stille på Camp Nou, så er der masser af aktivitet hjemme hos Eric Abidal, Josep Bartomeu og co. De er godt i gang med at strikke sommerens transferplan sammen, men man tager det naturligvis med forbehold, da man endnu ikke ved hvor lægne coronavirussen står på i Spanien, som er hårdt ramt.

Ifølge Sport er Barca klar til at sælge Junior Firpo denne sæson for at finde en ny venstreback. Man føler ikke, at Junior for alvor har indfriet forventninger til trods for at han egentlig har fået nok med spilletid som følge af Jordi Albas skadesforløb.

I stedet retter man nu fokus på at sælge den tidligere Betis-spiller for at finde ny konkurrence til Alba. Her peger pilen angiveligt på PSG's Layvin Kurzawa. Hans kontrakt udløber til sommer og han har truffet beslutningen om ikke at forlænge sin aftale med PSG hvorfor han kan hentes gratis. Der er dog også interesse fra Liverpool, Arsenal og Inter.

Der er ingen tvivl om, at Barca bliver nødt til at kigge på bagkæden til sommer. Defensiven har været skuffende og det har stået slemt til over en længere periode. Spørgsmålet er bare hvor meget man henter ind udefra, da mønterne absolut er lavere til sommer på grund af COVID-19, men det bliver spillerhandlerne generelt også, må man gå ud fra.

Kurzawa spillede 14 ligakampe denne sæson og har vekslet om pladsen med Juan Bernat. Desuden spillede han med i tre Champions League-kampe samt fem pokalkampe. Han er 27 år og har derfor godt med år i sig endnu.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder