Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

UEFA slår fast: Sæsonen skal spilles færdig

La Liga - 1. april 2020UEFA slår fast: Sæsonen skal spilles færdig

© UEFA


Ligaerne, Champions League og Europa League står lige nu på pause mens alle verdenslande forsøger at vinde kampen mod COVID-19. UEFA har i dag holdt et videomøde med alle 55 medlemslande og her kom man frem til, at man rykker den tidligere deadline, som blev sat for et par uger siden.

I første omgang lød det, at alt under UEFA skulle være færdigspillet den 30. juni, men nu har man rykket den deadline således, at der bliver plads til at afvikle ligaerne rundt omkring i Europa samtidig med at Champions League og Europa League kan blive spillet færdig.

Beslutningen, som er truffet her til eftermiddag, hænger naturligvis sammen med, at man gerne vil have afviklet alle fodboldkampe og ikke skal ud i at annullere en sæson eller afslutte med den nuværende stilling. Til gengæld er der ingen som ved hvornår der spilles fodboldkampe igen, så det kan ske, at UEFA må ud og træffe en ny beslutning.

Som det ser ud lige nu, er 30. juni ikke længere aktuelt. Det er muligt at overskride denne dato og dermed kan ligaerne rundt om i Europa begynde at arbejde hen imod et nyt kampprogram, som giver spillerne mere end 48 timers hvile mellem hver kamp - som ellers var aktuelt tidligere ifølge La Liga-chefen Javier Tebas.

- Alle deadlines i forhold til sæsonen 2020/2021 bliver udskudt indtil andet bliver meldt ud, meddeler UEFA og baner dermed vejen for at sæsonen 2019/2020 kan blive spillet færdig.

Planen skulle - angiveligt - være at spille Champions League og Europa League færdig for lukkede døre i juli og august.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder