Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aprilsnar: Camp Nou skifter ikke navn

Nyheder - 2. april 2020Aprilsnar: Camp Nou skifter ikke navn

©


I går var det den 1. april og derfor var det tilladt at lave lidt sjov med hinanden. Her på BarcelonaFC.dk holdt vi fast i vores tradition om at bringe en nyhed, som var bygget på en falsk historie. Vi tog fat i et oprigtigt emne, men lavede et lille - måske lidt stort - twist på den.

Barca er på udkig efter en køber til Camp Nous rettigheder, men der er intet konkret endnu. I går bragte vi dog nyheden om, at Bartomeu og co. havde sikret sig en særdeles lukrativ aftale på 5 milliarder kroner med giganten AliBaba og at Camp Nou derfor skiftede til AliBaba Stadium.

Her spillede vi naturligvis på, at det mere var det sjove navn, som skulle trække på smilebåndet, og ikke så meget, at vi ville have folk til at falde i med begge ben - for uanset hvad der dukker op den 1. april, så kan man næppe altid stole på det. Vi fik da også en masse reaktioner fra vores læsere, som mente at det var sjovt. Og vi krydrede det også med et lille billede ude fra Camp Nou, hvor Rakuten var blevet fjernet og i stedet stod der nu AliBaba, men som en læser hurtigt opdagede, så var det et gammelt billede fra Camp Nou.

Vi har tidligere bragt nyheden om, at Neymar havde fået sin spillerlicens suspenderet, at Luis Enrique ville have Nicklas Bendtner til Barca og at Iniesta nægtede en kontraktforlængelse fordi, at han ville have flere penge. I 2018 forsøgte vi at twiste aprilsnaren ved at levere to falske historier - én med Neymar og én med at Barca var blevet smidt ud af Copa del Rey - men som altid var vores læsere lynhurtige til at spotte at der var tale om to historier uden sandhed i sig.

Nu er der kun at ønske vores læsere en god påske og håbe, at fodbolden snart kan blive genoptaget så spillerne kan komme ud og mærke græsset igen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder