Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca har sat prisskilt på Umtiti

Transfermarked - 2. april 2020Medie: Barca har sat prisskilt på Umtiti

© Forbes


Samuel Umtiti er blandt de spillere på Barcas førstehold, som ledelsen gerne vil sælge. Man tror på, at man kan udfylde det hul han efterlader og samtidig er han en af de spillere, som man kan tjene en god skilling på. Nu erfarer mediet Sport, at Barca har sat et prisskilt på den franske stopper.

Når transfervinduet åbner til sommer skal Umtiti med stor sandsynlighed indstille sig på at blive solgt. Men på grund af coronavirussen kan Barca ikke gå ud og kræve den sum, som de oprindeligt ønskedee for Umtiti. Klubberne verden over har mistet en stor del af sin indtjening og det hjælper med at få markedet lidt ned i pris.

Barca sigter efter at få 130 millioner kroner ind fra spillersalg denne sommer, og her spiller Umtiti en vigtig rolle. I 2016 hentede de ham i Lyon for bare 25 millioner euro hvilket var et røverkøb, da han stormede ind i startopstillingen og leverede den ene solide præstation efter den anden. Men siden han blev skadet har han haft svært ved at finde sin rytme, og nu ønsker klubben at sælge ham.

Barca er således klar til at acceptere i omegn af 50 millioner euro for Umtiti, men realistisk set bliver det nok nærmere 30-40 millioner euro. Under normale omstændigheder ville man tale op om mod 60-70 millioner euro, men man skal huske, at klubberne har mistet en stor del af sin indtjening og derfor er det realistisk, at man ikke kan få for Umtiti hvad man håbede på for bare to måneder siden.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder