Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

UEFA truer Setién med udelukkelse i CL

Champions League - 2. april 2020UEFA truer Setién med udelukkelse i CL

© Bild


Quique Setién har netop fået sin debut i Champions League, men det gik ikke helt som ventet. Udover at man kun fik 1-1 ude mod Napoli, så fik Barca også en større bøde og Setién blev truet af UEFA, som går meget op i, at tingene sker lige efter planen.

Således kom Barca-spillerne for sent ud til kampen mod Napoli. Det var ikke noget, som kunne mærkes, men de kom senere ud end planlagt og UEFA mener, at det var Setiéns skyld. Derfor blev Barca som klub tildelt en bøde mens Setién blev truet med at blive udelukket fra Champions League skulle det ske igen.

Der er tale om en mild straf, hvis det sker igen - højst sandsynligt én kamp - men faktum er, at Barca og Napoli ikke fulgte protokollen og derfor fik de begge bøder. Det kom frem tirsdag, at de hver især fik en bøde på seks cifre. Desuden fik Napoli også en bøde fordi at deres fans brugte laser undervejs i kampen.

Set med Barca-briller betaler man bøden på 112.00,- kr. og kigger videre i teksten. Det er næppe noget, som man gider at bruge tid på. Det sker så sjældent, at man kommer for sent ud til kampen, at man betaler ved kasse 1 og arbejder videre.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder