Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

West Ham vil hente Martin Braithwaite

Transfermarked - 2. april 2020West Ham vil hente Martin Braithwaite

©


Har Martin Braithwaite allerede spillet sin sidste kamp for Barca? Set ud fra spillet på banen så skulle man tænke nej - men realiteten kan gå hen og blive en hel anden for danskeren, der landede i Barca tilbage i februar fra madrilenske Leganés.

Ousmane Dembélé blev skadet og måtte opereres og blev siden meldt ude i et halvt år. Hvis en spiller i Spanien bliver meldt ude i over fem måneder, så giver det klubben lov til at hente en spiller uden for transfervinduet. Det var det, som Barca gjorde, og pilen pegede på Martin Braithwaite.

Efter et par solide præstationer rent offensivt ser det dog efterhånden ud til at Barca har planer om at sælge Braithwaite, selvom han på meget kort tid har vundet rigtig mange hjerter hos de catalanske fans. West Ham er interesseret i at hente ham til Premier League og Barca har ikke tænkt sig at slippe ham for under 20 millioner euro. De gav selv 18 millioner euro svarende til hans frikøbsklausul.

Der er flere klubber, som holder øje med Braithwaites situation. I første omgang lignede det kun et køb for resten af sæsonen, men han fik en kontrakt på fire fulde sæsoner og hvis sæsonen når at komme i gang igen og han får mulighed for at bygge på sine hidtil gode præstationer, så er der ingen tvivl om, at man i Barca genovervejer om man skal sælge ham.

Endnu er det ikke sluppet ud, at Barca skulle være klar til at sælge Braithwaite, men man har en plan om at bygge holdet noget om når transfervinduet åbner og håbet for Braithwaite er, at han har vist nok til at blive i endnu en sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder