Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal: Som et mareridt der ikke stopper

Coronavirus / COVID-19 - 2. april 2020Vidal: Som et mareridt der ikke stopper

© AFP


Arturo Vidal er lige som resten af sine holdkammerater fra Barca hjemme i eget hus i denne svære tid, hvor coronavirussen COVID-19 hærger. Vidal er ked af at se, hvordan det hele står til, og han bekymrer sig meget og følger sig lukket inde i mareridt.

Til Chiles Canal 13, som fangede Vidal over telefonen nu hvor man ikke må mødes og lave interviews, satte Vidal et par ord på sin situation og hvordan det går med hjemmetræningen.

- Det er alt sammen så mærkeligt. At være hjemme hele tiden og at se mennesker dø i hele verden - det er frygteligt. Jeg er konstant bekymret og jeg føler mig lukket ind i et mareridt, der ikke stopper, men bare bliver værre og værre.

- Jeg er virkelig trist over situationen for ingen ved, hvornår det ender. Jeg troede aldrig at sådan noget her kunne opstå. Men vi må stå sammen alle sammen, fortæller Vidal og følger op:

- Jeg træner stadig to gange dagligt. Før var det én gang på træningsanlægget og én gang herhjemme, men nu er det to gange herhjemme. Det er svært ikke at tage ud på anlægget hver dag; det er hårdt ikke at se sine holdkammerater og dele alt med dem.

Vidal har sammen med sin landsmand Gary Medel startet en kampagne, hvor man samler penge ind for at hjælpe mod coronavirussen i hjemlandet Chile.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder