Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca tilbyder Griezmann i Neymar-handel

Transfermarked - 2. april 2020Medie: Barca tilbyder Griezmann i Neymar-handel

©


Josep Maria Bartomeu opgiver ikke drømmen om at hente Neymar tilbage til klubben. Bestyrelsen i Barca er splittet, da man ikke mener at Neymar bør vende tilbage - men på det sportslige plan er der ikke tvivl og det er netop derfor, at Bartomeu er på så hård en jagt efter brasilianeren.

Nu meddeler Sky Sports, at Bartomeu har tænkt sig at sende en stor pose penge samt Antoine Griezmann afsted til Paris, som så til gengæld skal sende Neymar til Barca. Griezmann har absolut ikke vist sig fra sin bedste side siden han rykkede fra Atletico Madrid til Barca, og selvom han arbejder benhårdt og ihærdigt forsøger at bryde igennem, så er det ikke lykkedes.

Samtlige aviser i Spanien erfarer, at Barca ønsker at droppe Griezmann efter bare en enkelt sæson på Camp Nou. I den forbindelse vil man også hente Lautaro Martinez, som er en vigtig brik i Barcas offensiv ifølge klubbens bestyrelse, der mener, at han er den vigtigste man kan gå efter til sommer.

Barca har en lang liste med potentielle spillere, og øverst har man Neymar og Lautaro Martinez. Begge spillere kan forventes at blive et led i en handel, hvor også Barca sender spillere afsted. Griezmann er med i Neymar-handlen mens Rakitic eller Vidal menes at kunne indgå i handlen om at få Lautaro Martinez til Barca.

Barca vurderer Griezmann til at være 88 millioner euro værd mens Neymar umiddelbart ligger på omkring 135 millioner euro ifølge Sky Sports. Derfor ser Barca det som en mulighed, at man sender 40-50 millioner euro plus Griezmann afsted til PSG for at få fingrene i Neymar.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder