Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga giver to ugers genoptræning

La Liga - 3. april 2020La Liga giver to ugers genoptræning

© FC Barcelona


Ingen ved hvor længe fodboldspillerne i Spanien må sidde hjemme i egen hule og fordrive tiden. Lige nu handler det om at følge myndighedernes anbefaling for at mindske smitterisikoe, men samtidig arbejdes der på, hvad der skal ske, når der åbnes op for fodbolden igen. Nu erfarer COPE, at de har været indsigt i La Ligas genåbningsplan.

Når det igen er forsvarligt at spille fodbold, bliver spillerne ikke kastet direkte i kamp. Det kan de under ingen omstændigheder holde til. Det handler om gradvist at finde ind i rytmen igen, og i den forbindelse vurderer La Liga, at hvert hold får 15 dage til at forberede sig sin første kamp efter coronakrisen.

Når spillerne igen må tage ud på træningsbanen er der fire faser af trænignen: Der er forberedelsen, den individuelle træning, små gruppe-træninger og til sidst en fuld træning med hele gruppen samlet. De fire faser skal forløbe sig over 15 dage, og det er en plan, som klubben i samarbejde med La Liga skal forholde sig selv.

Desuden skal spillerne jævnligt testes og i hvert fald tre døgn før man møder op til træning første gang for på den måde at sikre sig, at spillerne ikke pludselig bevæger sig ud på træningsbanen med risikoen for at smitte andre holdspillere. Der er nemlig ikke lov til at man må bevæge sig yderligere rundt: Det er på træningsbanen og hjem / på et hotel. Det er en skræddersyet plan, som klubben skal følge.

Klubberne modtager et dokument når tiden er inde. I dokumentet er der en række krav, som de skal opfylde i forbindelse med at genoptage sæsonen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder