Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu har Chelsea kontakt til Coutinho

Transfermarked - 3. april 2020Nu har Chelsea kontakt til Coutinho

© Bild


Barca har gjort det klart, at Philippe Coutinho er til salg og at han derfor ikke har en fremtid på Camp Nou. Brasilianeren var i sidste sæson udlejet til Bayern München, som kan trykke på en knap og dermed hente ham permanent, men omstændigheder gør, at det næppe sker - medmindre Barca går langt ned i pris.

Da Bayern München skrev under på lejeaftalen inkluderede det samtidig en købsoption på 120 millioner euro. Det betyder, at tyskerne kan købe Coutinho fri for 120 millioner euro - men i en kombination af denne coronatid samt Coutinhos mane udsving for Bayern, tvivles der stærkt på, at tyskerne hoster op med så mange penge.

I stedet har Chelsea og specielt cheftræner Frank Lampard set sit snit til at indlede snak med Coutinho om et muligt comeback til Premier League. Angiveligt har Chelsea allerede skabt forbindelse igennem til Coutinho, og det vurderes, at englænderne kan købe ham fri for et sted mellem 60 - 80 millioner euro. Det er desuden langt fra hvad Barca selv gav for ham, men sandheden er, at Coutinho slet ikke har levet op til den pris, Barca gav.

Chelsea er dog ikke den eneste klub, som er interesseret omend de lige nu har en fod længere fremme end de andre. Tottenham, Manchester United og Arsenal har allte udvist en form for interesse. Det bliver spændende at følge udviklingen i Coutinhos færden, da han har en fortid hos Liverpool og ved at rykke til f.eks. Manchester United bliver han bestemt ikke populær på Anfield.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder