Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suarez angriber pressen

Nyheder: Af Lars Ravn - 3. april 2020Suarez angriber pressen

©


Det er ikke mange dage siden, at klubben meldte ud, at de var kommet til enighed med spillerne om, at det skulle gå ned i løn under krisen. Efterfølgende har der dog været mange historier om, at forhandlingerne med truppen ikke har været så lige til.

Der har været flere rygter fremme i pressen om, at spillerne ikke ville være med til at gå ned i løn under den igangværende Corona-krise. De rygter er dog ikke faldet i god jord hos flere af Barcelonas spiller, og nu har Luis Suarez også været ude og lufte sine frustrationer.

Suarez er frustreret over at der bliver fortalt den slags historier, da de ikke har noget på sig.

- Der er blevet skrevet mange ting om truppens lønnedgang. Folk har sagt, at vi ikke ville acceptere at gå ned i løn, men at spillere fra andre sportsgrene i klubben havde accepteret lønnedgangen. Men virkeligheden er, at vi ventede, fordi vi ville have den bedste løsning for klubben, udtaler angriberen til Sport 890.

- Det gør ondt når folk siger den slags. Vi har altid været klar til at finde på løsninger, for vi kender klubbens situation. Der er ingen af spillerne i truppen som modsatte sig en lønnedgang. Der er blevet lavet en aftale, mellem klubben og spillerne, og ingen var imod, udtaler Suarez.

Klubben og spillerne har indgået en aftale om, at spillerne går 70 procent ned i løn.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder