Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hemmeligt møde mellem Barca og Neymars far

Transfermarked - 5. april 2020Hemmeligt møde mellem Barca og Neymars far

© FCBN


Som bekendt har Neymars far stor betydning for Neymars karriere og han sørger for mange af de praktiske ting så sønnike kan fokusere på sin fodbold. Det er ingen hemmelighed, at Neymar ønskede at vente retur til Barca i sommers, men PSG afviste det ene bud efter det andet fra Barca og således blev det ikke til noget.

Men efter at transfervinduet lukkede og sæsonen gik i gang, mødtes Neymars far med Barca-præsident Bartomeu på Hotel Arts i Barcelona. Det skete september 2019, hvor man skulle finde hoved og hale i situationen og samtidig blive enig om nogle ting - heriblandt den retssag, som Neymar har kørende mod Barca.

Da Neymar skiftede Barca ud med PSG sagsøgte han den catalanske klub, da han mente, at han var berettiget til at modtage 25 millioner euro i en loyalitetsbonus, men Barca mente ikke, at han havde levet op til alle krav, og derfor valgte Neymar at sagsøge klubben. På det grundlag ønsker man naturligvis ikke at hente Neymar tilbage, så derfor mødtes man for at kunne diskutere tingenes tilstand.

Neymars far var klar til at trække retssagen tilbage såfremt Barca kunne skrive under på, at de nu til sommer vil hente Neymar tilbage. Bartomeu kunne dog ikke skrive under, da det er ulovligt i fodboldens verden at forhandle på den måde og det ville give PSG grundlag til at indberette klubben. Der blev dog tale om en gensidig aftale rent mundtligt, og der er ingen tvivl om, at Barca til sommer igen vil forsøge at kapre Neymar.

Om man kom frem til mere under mødes vides ikke, men Marca, som fortæller historien, er sikre på, at Neymar er klar til at trække i Barca-trøjen igen til sommer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder