Annonce


Annonce

Annonce

Kaká: Tager Messi over Ronaldo

Nyheder - 6. april 2020




Kaká stempler Messi som et 'geni', da han på Instagram Live blev bedt om at sætte navn på den bedste af Messi og Ronaldo. Brasilianeren er ikke i tvivl til trods for at han har spillet med Ronaldo da de begge var i Real Madrid.

Mange peger på Messi og Ronaldo som to af de bedste i fodboldens historie og Kaká er da heller ikke i tvivl om, at de begge indgår i top 5 - men mellem de to falder valget altså på argentineren, fortæller Kaká.

- Jeg spillede sammen med Ronaldo og han er virkelig fantastisk, men jeg vælger Messi. Han er et geni, rent talent. Den måde, han spiller på, er fantastisk. Ronaldo er som en maskine; det er ikke bare det, at han er stærk, fyldt med power og hurtig, men han er også stærk rent mentalt og han ønsker altid at vinde.

- Messi og Ronaldo er helt klart i top 5 over de bedste i historien. Vi er heldige at have oplevet dem begge, lyder det således fra Kaká.

Kaká gjorde sig positivt bemærket i AC Milan fra 2003 til 2009 før Real Madrid købte ham. Det blev til 120 kampe og 29 mål hos madrilenerne i et eventyr, som kørte på i fire sæsoner uden at han for alvor slog sit navn fast. Siden gik turen tilbage til Milan og dernæest Sao Paulo før det hele stoppede i Orlando City. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kaká: Tager Messi over Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder