Annonce


Annonce

Annonce

70% lønnedgang er måske ikke nok

Nyheder - 6. april 2020




I sidste uge kom det frem, at Barcas spillere havde valgt at acceptere at gå hele 70% ned i løn som følge af coronavirussen COVID-19. Det sker, da klubben ikke tjener nær så mange penge som hvis sæsonen kørte videre som normalt. Men snart kan det vise sig, at de 70% slet ikke er nok.

Faktisk har spillerne taget imod en lønnedgang på 72%, da de øvrige to procent skal dække personalets løn. Personalet er blevet sendt hjem, men spillerne var klar til at dække deres fulde løn og derfor gik man altså med til at øge fra 70 til 72%. Men spørgsmålet er om det er nok.

Ingen ved hvornår fodbolden kan genoptages og ingen ved hvornår Barca tjener penge igen. Hos AS vurderer man sagen til at gå i kritisk tilstand om under en måned. Når kalenderen siger maj gør Barca sig klogt i at kigge indad og se om spillernes lønnedgang er nok for klubben betaler altså fortsat mange millioner kroner hver måned i løn til trods for den enorme lønreducering.

Lige nu er planen at følge udviklingen i Spanien, hvor det står slemt til. Intet tyder på, at fodbolden bliver åbnet op lige foreløbig og det kan derfor vise sig, at spillerne må gå længere ned i løn eller at Barca til sidst må bede staten om hjælp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


70% lønnedgang er måske ikke nok

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder