Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Romagnoli meldes aktuel i Barca

Transfermarked - 6. april 2020Romagnoli meldes aktuel i Barca

© AC Milan


25-årige Alessio Romagnoli meldes netop nu aktuel i Barca af diverse italienske medier. Det er ikke første gang, at Barca er blevet sat i forbindelse med forsvarsspilleren, som vurderes til at koste et sted mellem 40 og 60 millioner euro. Barca ønsker ham dog billigere.

Barca er på jagt efter en forbedre forsvaret til næste sæson og da Piqué ikke ligner en mand, der bliver bedre som dagene skrider frem i takt med at ledelsen har sat Umtiti på salgslisten, så er det nødvendigt at noget skal ske i bagkæden, og det er er, at Alessio Romagnoli kommer ind i billedet.

Han er på kontrakt i AC Milan frem til sommeren 2022 og Barca tror på, at man kan overtale AC Milan til et salg såfremt man inkluderer spillere med så prisen falder drastisk. Umiddelbart er AC Milan ikke interesseret, men Romagnoli skulle stå klar til at presse på for at føre et skifte igennem, melder Tuttosport.

Romagnoli er jagtet af Chelsea og Manchester United, men Barca ser ud til at have fordelen, da de har en spiller, som AC Milan er interesseret i, og som med al sandsynlighed spiller sin sidste sæson på Camp Nou lige nu: Ivan Rakitic. Milaneserne har længe ønsket at hente kroaten og i år ser det ud til at blive aktuelt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder