Annonce


Annonce

Annonce

Barca er iskolde over for Inters Messi-drøm

Transfermarked - 7. april 2020




Skifter Lionel Messi til Inter? I fodbold skal man aldrig sige aldrig - men det er usandynligt og Barca er iskolde. Nyheden dukkede op i går, da Inter-præsident Massimo Moratti med et smil på læben slog fast, at man som Inter-fan ikke skal se det som en forbudt drøm, at se Messi i Inter-trøjen.

Messis kontrakt med Barca løber frem til sommeren 2021, men som Barca ofte har slået fast, så er man ikke bekymret. Man ønsker altid at leve op til argentinerens krav og samtidig har man strikket kontrakten sammen således, at Messi kan forlade klubben gratis hver sommer som han lyster. Det er hans eget valg.

I Barca er man dog ikke bange for at Messi pludselig trykker på den røde knap og skifter klub. Man tror på, at han spiller størst delen af sin karriere i klubben og derefter er det en mulighed, at han skifter til argentinsk fodbold for at afvikle de sidste år af sin karriere - medmindre han vælger at blive i Barca til han stiller støvlerne på hylden.

Bartomeu er ikke bange for, at han ser Messi forlade klubben. Desuden arbejder præsident Bartomeu netop nu på, at forlænge med Messi, da præsidenten ønsker at forene Messi og Neymar igen inden han selv må forlade klubben, da hans periode som præsident er slut næste år.

Inter-præsidentens ord omkring Messi kommer i kølvandet på Barcas enorme og soleklare interesse i Inter-angriberen Lautaro Martinez. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er iskolde over for Inters Messi-drøm

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder