Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er iskolde over for Inters Messi-drøm

Transfermarked - 7. april 2020Barca er iskolde over for Inters Messi-drøm

©


Skifter Lionel Messi til Inter? I fodbold skal man aldrig sige aldrig - men det er usandynligt og Barca er iskolde. Nyheden dukkede op i går, da Inter-præsident Massimo Moratti med et smil på læben slog fast, at man som Inter-fan ikke skal se det som en forbudt drøm, at se Messi i Inter-trøjen.

Messis kontrakt med Barca løber frem til sommeren 2021, men som Barca ofte har slået fast, så er man ikke bekymret. Man ønsker altid at leve op til argentinerens krav og samtidig har man strikket kontrakten sammen således, at Messi kan forlade klubben gratis hver sommer som han lyster. Det er hans eget valg.

I Barca er man dog ikke bange for at Messi pludselig trykker på den røde knap og skifter klub. Man tror på, at han spiller størst delen af sin karriere i klubben og derefter er det en mulighed, at han skifter til argentinsk fodbold for at afvikle de sidste år af sin karriere - medmindre han vælger at blive i Barca til han stiller støvlerne på hylden.

Bartomeu er ikke bange for, at han ser Messi forlade klubben. Desuden arbejder præsident Bartomeu netop nu på, at forlænge med Messi, da præsidenten ønsker at forene Messi og Neymar igen inden han selv må forlade klubben, da hans periode som præsident er slut næste år.

Inter-præsidentens ord omkring Messi kommer i kølvandet på Barcas enorme og soleklare interesse i Inter-angriberen Lautaro Martinez.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder