Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Kamp hver tredje dag i La Liga

La Liga - 7. april 2020




Det ligner mere og mere en umulig mission, men der knokles hårdt for at få alt til at gå op i en højere enhed i disse corona-dage. I Spanien, som er hårdt ramt af coronavirus COVID-19, taler man lige nu om hvordan man skal genoptage fodbolden på bedst mulig vis når myndighederne erklærer det forsvarligt.

For to uger siden forlød det, at man overvejede at sende alle hold i aktion hver anden dag, men det blev skudt ned af samtlige klubber, da det simpelthen ikke er forsvarligt at sende spillere i aktion hver anden dag med alt, hvad det indebærer som professionel fodboldspiller.

I dag var der så møde, hvor det spanske fodboldforbund og La Liga mødtes og her var alle positive stemt i forhold til at strikke et kampprogram sammen som giver hvert hold én kamp hver tredje dag. Umiddelbart er det forsvarligt at sende spillere i aktion hver gang uret har kørt 72 gange rundt. Specielt de store klubber har erfaring med det på grund af deltagelse i europæisk fodbold.

Men spørgsmål er netop hvordan man vil kombinere det europæisk fodbold, da man næppe kan spille hver tredje dag og samtidig spille fodbold i Champions League. Maj, juni og juli samt august er de vigtige måneder for de indblandede parter, men det hele kan vise sig at være forgæves - der er bestemt ikke sikkerhed for, at man kan genoptage fodbolden i Spanien inden august - også selvom man bliver nødt til at gøre det uden tilskuere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Kamp hver tredje dag i La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder