Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sådan vil Barca lande Neymar til sommer

Transfermarked - 7. april 2020Sådan vil Barca lande Neymar til sommer

©


Historierne om Neymar stopper ikke. De fortsætter for fuld fart og nu er der nyt i sagen om brasilianerens nærmest uundgåelige skifte tilbage til Barca til sommer. Som bekendt rejste Barcas ledelse til Paris flere gange i sommers for at forhandle med PSG, men catalanerne blev skudt ned gang på gang og måtte hver gang gå tomhændet hjem til trods for at Neymar havde slået fast, at han var indstillet på et skifte.

PSG valgte at tage konsekvensen af at beholde en sur og irriteret Neymar da de udmærket var klar over, at han i hvert fald ikke ville stoppe med at spille fodbold. Da han først kom i gang igen efter nogle intense uger, blev hans humør samtidig mere positivt til PSG's fordel. Men til sommer forventes PSG ikke at kunne holde fast i på brasilianeren af adskillige grunde.

PSG er klar over, at de har Kylian Mbappé og Neymar på holdet og selvom de gerne vil beholde begge, så er det tid til at indse, at man må sige farvel til én af dem og her peger pilen på Neymar. På grund af den seneste tids udvikling med coronavirus er PSG klar til at indgå en aftale med Barca, melder franske L'Equipe.

I sommers forsøgte Barca at betale store summer for Neymar ved at betale pengene til PSG over flere rater, men den franske klub stod fast: Betal alt nu eller forsvind. Det kunne Barca ikke, men nu skulle PSG være klar til at tage imod rater og på den måde indlede sommerens store transfer.

Prisen på Neymar svinger ekstremt meget i medierne: Alt mellem 130 - 180 millioner euro er blevet nævnt og uanset, hvad parterne bliver enig om, så får Barca chancen for at betale beløbet over flere perioder. PSG er klar over, at Barca er i økonomiske problemer på grund af coronavirus og det faktum, at spillerne er gået over 70% ned i løn. Desuden er der en lov der gør, at Neymar faktisk kan forlade PSG langt billigere og det ønsker PSG ikke.

Den franske klub er derfor indstillet på at sænke paraderne og forhandle en pris hjem, som de mener er fornuftig. De kan helt sikkert få en god pris for Neymar, da Barca er mere tilbøjelig for at betale en umiddelbart høj pris, da PSG er åben for at modtage beløbet over flere perioder. Det samme scenarie udspiller sig lige nu mellem Barca og Liverpool for Coutinho-transferne. Barca har endnu ikke betalt det fulde beløb, da det er blevet delt op og spredt udover flere perioder.

Der venter en hed sommer med adskillige Neymar-historier og selvom det helt klart ligner et skifte, så kommer PSG ikke sovende til timen og der vil med sikkerhed udvikle sig nogle lange forhandlinger.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder