Annonce


Annonce

Annonce

Liga-chef: Messi til Serie A ødelægger ikke La Liga

La Liga - 8. april 2020




Inters præsident satte i den grad gang i snakken, da han med et smil på læben udtalte, at Inters fans ikke bør se det som en forbudt drøm, at se Messi i Inter-trøjen. Intet tyder på det selvom man aldrig skal sige aldrig i fodboldens verden. Seneste mand til at kommentere på emnet er La Liga-chefen Javier Tebas.

Javier Tebas er en mand, som typisk går op i, hvor mange penge der bliver tjent. For ham er det praktiske mindre vigtige så længe der kommer penge i kassen og han mener ikke, at La Liga mister omsætning hvis Messi skulle beslutte sig for at skifte Barca ud med Inter.

- Jeg tror ikke, at Messis skifte kan løse problemerne i Serie A. De har problemer med en meget høj gæld. De er stressede og har i den grad økonomiske problemer, som selv ikke Messi kan løse, fortæller Tebas ifølge Sport.

- Jeg vil selvfølgelig have, at Messi bliver her i La Liga, men hvis han vælger at skifte, så skaber det ikke noget drama. Det blev sagt, at ligaen ville miste mange penge år Ronaldo skiftde, men i stedet har vi tjent flere penge - selv i Portugal.

- Stjernespillere hjælper, men de er ikke altafgørende for vores liga, slår Tebas fast.

Intet tyder på, at Lionel Messi har lyst til at skifte Barca ud med Inter, men man har på det seneste set argentineren fra en lidt anden side og han glæder sig utvivlsomt til den nuværende ledelse træder af senest i 2021. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Liga-chef: Messi til Serie A ødelægger ikke La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder