Annonce


Annonce

Annonce

Willian er en fri fugl - men Barca afviser

Transfermarked - 8. april 2020




Barca har længe været i tæt kontakt med Chelsea og Willians bagland for at holde sig opdateret på brasilianerens situation, da den catalanske storklub oprigtigt har været interesseret i at tilknytte ham til holdet - men nu, hvor Willian er fri, har Barca trukket sig tilbage.

Interessen for Willian går helt tilbage til 2016, og Barca har siden da holdt øje med Willian og har flere gange trukket sig helt ud for at hente ham til klubben, men det er aldrig blevet til noget og nu, hvor Willians kontrakt udløber til sommer, er Willian blevet tilbudt til Barca.

Han er en spiller, som ledelsen kan lide, men timingen passer ikke denne gang. Selvom Barca kan hente ham gratis, så prioriterer man anderledes og man har derfor for nu afvist at hente ham til sommer - eller når denne sæson slutter rent officielt. Willian beder som en stor hyre og samtidig ønsker han mindst en tre-årig kontrakt, men Barca har ikke tænkt sig at smide penge efter ham på nuværende tidspunkt.

Hvad man dog skal være påpasselig med er, at Barcas nuværende ledelse ikke har vist sig stærke på transfermarkedet og derfor er Willian reelt set en mulighed til trods for at man har afvist ham i dag. Hvis Barca ikke har held med at hente de spillere, som man ønsker til sommer, så er der ingen tvivl om, at man vil genoverveje Willian, som dog også har interesse fra Tottenham og PSG omened førstnævnte nok næppe bliver til noget.

Willian bliver 32 år til sommer og har efter syv sæsoner i Chelsea valgt ikke at forlænge med den engelske klub. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Willian er en fri fugl - men Barca afviser

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder