Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Klopp: Svært at sende Coutinho til Barca

Transfermarked - 8. april 2020Klopp: Svært at sende Coutinho til Barca

©


Philippe Coutinhos tid i Barca ser allerede ud til at være slut selvom han fortsat er ejet af den catalanke klub. Han formåede ikke at folde sig ud og det endte med et lejeophold i tyske Bayern München, som ikke forventes at købe ham fri. Nu er Chelsea inde i billedet og Barca håber, at man kan få en god skilling for ham ved et salg.

Jürgen Klopp var ikke just glad for at sende Coutinho videre, men han forstod omstændighederne og fortæller, at han fra første sekund udviste respekt for Coutinhos ønske om at skifte - for hvis ikke det var for Barca, så havde Coutinho næppe ønsket et skifte.

- Jeg respekterede virkelig Coutinhos skifte fra første sekund. Det gør jeg ikke altid, men jeg følte lidt 'Oh, wow - det kan blive svært', fortæller han ifølge Goal og følger op:

- Det hander ikke om, at vi skrev under på en kontrakt uger før, men det er klart, at han ikke var kommet og spurgt ind til det hvis det var for en anden klub end denne (Barca). Det var der ingen chace for.

- Vi havde en hård sommer, da vi ikke havde andre muligheder og vi mistede Lallana til skade og havde desuden mistet to spillere. Det kan man ikke bare løse på transfermarkedet.

- Coutinho var åben over for at blive i klubben og det var dejligt. Men så skal man (efterfølgende) også være fair og sige 'vi kan gøre det nu; vi bryder os ikke om det, men det kan lade sig gøre', fortæller Klopp om situationen, hvor Coutinho blev i Liverpool men så skiftede da transfervinduet åbnede igen januar 2018.

Coutinho brød bare ikke igennem i Barca og havde det ekstremt svært på Camp Nou og derfor besluttede man sig for at en lejeaftale var bedst. Lige nu står han midt i mellem det hele: Barca ønsker ham ikke, Bayern München vil ikke betale 120 millioner euro for ham og Chelsea skal have mange penge op af lommen for at sikre hans underskrift.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder