Annonce


Annonce

Annonce

Vigtig og svær beslutning for Iñaki Peña

Transfermarked - 8. april 2020




Barcelonas B-keeper Iñaki Peña står foran en yderst vigtig og svær beslutning når transfervinduet åbner. Han er netop blevet 21 år og han har behov for at komme op og spille på et højere niveau end B-holdet giver ham. Det er man ganske udmæret klar over i Barca.

Iñaki Peña har adskillige gange været udtaget til førsteholdets kampe, men det har udelukkende været på grund af en længerevarende skade til andenkeeper Neto. Straks som Neto blev klar igen, måtte Iñaki Peña tilbage på B-holdet og spørgsmålet er hvad han gør til sommer.

Der er god grund til at finde sig et andet sted at spille for på den måde at få mere erfaring - og møde bedre modstandere så han selv kan blive bedre. Han mangler ikke tilbud fra de mindre klubber i La Liga, som har vist interesse i ham, men han skal også holde tungen lige i munden: Neto spiller ikke meget på førsteholdet, så hvis han vælger at skifte til sommer, så kan der åbne sig en plads for Iñaki Peña.

Iñaki Peña havde adskillige muligheder for at rykke videre i starten af året, men han valgte at afvise for at gøre sæsonen færdig i Barcelona og dernæt træffe en beslutning til sommer. Tilbuddende og interessen er allerede begyndt at tikke ind og det bliver spændende at se, hvad Barcas unge keeper træffer af beslutning når transfervinduet åbner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vigtig og svær beslutning for Iñaki Peña

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder