Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coronavirus: Schalke har ikke råd til Todibo

Transfermarked - 9. april 2020
Coronavirus: Schalke har ikke råd til Todibo

© Tribuna


Jean-Clair Todibo blev i januar udlejet til Schalke 04 for at få mere spilletid og erfaring, da han oftest sad på bænken i Barca. I det tyske har han gjort så god figur, at Schalke gjorde det klart, at hvis de kan skaffe pengene, så vil de udløse en klausul i kontrakten og købe ham permanent.

Da Barca sendte Todibo til Schalke inkluderede man en købsoption der siger, at Schalke kan betale 25 millioner euro hvis de ønsker at købe Todibo fri. De 25 millioner euro kan Schalke dog ikke nå at tjene ind, da de i øjeblikket ikke tjener penge som følge af coronavirus.

I stedet vil tyskerne forsøge at overtale Barca til endnu en lejeperiode og derefter købe ham fri i 2021, men det virker usandsynligt, da Barca står med to muligheder: Enten må de hente Todibo tilbage eller også sælger de ham. Der er ingenting som tyder på, at klubben er klar til at udleje ham i endnu en sæson.

20-årige Todibo nåede at spille fem kampe for Barca før turen gik videre til tyske Schalke 04. Her har han optrådt syv gange: fem gange i Bundesligaen og to gange i pokalturneringen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder