Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

El Clásico: Barca går glip af 67 mio. kr.

El Clasico - 11. april 2020
El Clásico: Barca går glip af 67 mio. kr.

© AS


Sæsonen er ikke færdig endnu og mens ugerne går uden fodbold, bliver det sværere at få lukket sæsonen indenfor rimelig tid i forhold til både sommerferie, pre-season og ikke mindst opstarten af næste sæson. Til sommer skulle Barca en tur til USA for at spille fodbold, men det sker ikke alligevel.

På grund af coronavirus er International Champions Cup blevet annulleret og dermed bliver der ikke spille kampe i den store venskabsturnering, hvor Barca blandt andet stod til at skulle spille mod Real Madrid i Las Vegas. El Clásico på amerikansk grund er populært på disse kanter, men den amerikanske befolkning får altså ikke lov til at nyde godt af det denne sæson.

Det betyder samtidig, at både Barca og Real Madrid går glip af op mod 67 millioner kroner, som de kunne have tjent på at spille kampen. Det er ærgerlige penge at gå glip af, da man lige nu mister mange millioner kroner på grund af coronavirus. Der er dog intet at gøre ved det og det er helt korrekt, at man vælger at aflyse turneringen.

I 2017 mødtes de to mandskaber også i International Champions Cup. Det var lige omkring den periode, hvor PSG blev meldt interesseret i Neymar, som deltog i Barcas sejr over Real Madrid på mål af Messi, Rakitic og Piqué.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder