Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tottenham udfordrer Chelsea i kampen om Coutinho

Transfermarked - 11. april 2020Tottenham udfordrer Chelsea i kampen om Coutinho

Philippe Coutinho er godt klar over, at hans fremtid ikke er i hverken Barca eller Bayern München. Barca ønsker at sælge ham for at få penge i kassen til købet af nye spillere denne sommer mens Bayern München anser brasilianeren som al for dyr i forhold til hvad han netop har bidraget med for tyskerne.

Derfor dukkede Chelsea op i billedet. De er angiveligt godt i gang med snakken sammen med Barca og de spanske aviser vurderer Chelsea til at være det oplagte valg for Coutinho - men nu melder Tottenham sig igen ind i billedet i jagten på brasilianeren.

Tottenham var også interesseret i sommers, men det blev aldrig til noget og i stedet rykkede Coutinho til Bayern München. Nu er Spurs så kommet på banen igen og spørgsmålet er om de kan vippe Chelsea af pinden og overbevise både Barca og Coutinho. Der er tale om en forhandling hvorfor Barca står i en position, hvor de kan presse prisen op for at få mest muligt ud af Coutinho.

I Chelsea er det cheftræner Frank Lampard som tror på, at han kan få meget mere ud af Coutinho, end tilfældet har været i Barca og Bayern. Spørgsmålet er bare hvor meget Barca kan gå hen og tjene på Coutinho, da coronavirus har sendt mange klubber i knæ og indtjeningen har været langt fra standarden hvorfor alle klubber i disse dage mister penge.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder