Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Real Madrid og Barca i kamp om Upamecano

Transfermarked - 11. april 2020




Dayot Upamecanos kontrakt med RB Leipzig udløber sommeren 2021 og da han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt i det tyske for at komme ud på et nyt eventyr, gør Leipzig klogt i at sælge ham denne sommer for at få penge i kassen for ham. Det har åbnet op for interessen fra adskillige klubber.

Barca har længe fulgt Upamecano og det er ingen hemmelighed, at de til sommer seriøst overvejer at gå efter ham, men det bliver alt andet end let for den catalanske storklub. Således rapporterer mediet Sport, at Zinedine Zidane har bedt Real Madrid om at gå efter Upamecano til sommer og de to giganter står derfor over for hinanden uden for banen.

21-årige Upamecano har for længe siden fortalt sin klub, at han ønsker at prøve sig af i en anden klub på et højere niveau og det har Leipzig efter alt at dømme valgt at acceptere hvorfor Upamecano er på transfermarkedet - og set med tyske briller kan scenariet ikke være mere perfekt: Barca og Real Madrid plejer gerne at betale overpris for sine spillere.

Forsvarsspilleren menes at koste i omegn af 50 millioner euro hvilket er mange penge for Barca, som har store offensive planer for det kommende transfervinduet. Men man er optimist, da adskillige spillere fra klubben står til at blive solgt og på den måde kan man finansiere de nye indkøb. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Real Madrid og Barca i kamp om Upamecano

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder