Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Maria Teixidor tager afstand til Emili Rousauds ord

Nyheder - 12. april 2020




Maria Teixidor var en del af ledelsen i Barca og stod primært for alt hvad der havde med kvindefodbolden at gøre. Hun valgte dog at sige sit job op torsdag sammen med fem andre fra ledelsen. Efterfølgende har Emili Rousaud, som også sagde op, skudt med skarpt mod præsident Bartomeu, men Maria Teixidor tager klar afstand fra beskyldningerne om korruption inde blandt ledelsen.

- Jeg lukker dette kapitel fordi, at der er blevet taget nogle beslutninger på det seneste, som jeg ingen kontrol havde over og som viste sig at være negative, som jeg ikke kunne forene mig selv med.

- Jeg ønsker at tage klar afstand fra de protester, som har været, og fortælle min egen version af det (opsigelsen, red.).

- Vi blev enig om, at sige op på det tidspunkt, som vi mente var bedst for klubben. Og vi ønskede at gøre det sammen i stedet for at vi sagde op én efter én. Derefter har hver person sin egen mening for at have sagt op. Det har indtil nu været en fællesopgave, men handlinger tages individuelt, fortæller Maria Teixidor.

Emili Rousaud mente, at der foregik korruption i blandt ledelsen, men det afviste Barca klart i en pressemeddelelse. Klubben mente, at det var en så hård beskyldning, at man var nødsaget til at komme med en offentlig bemærkning og desuden slå fast, at man kører en retssag mod Rousaud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Maria Teixidor tager afstand til Emili Rousauds ord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder