Annonce


Annonce

Annonce

Intern kig mellem Rakitic og Barca

Transfermarked - 14. april 2020




Ivan Rakitic har været en vigtig del af Barcas midtbane, men sandheden er, at han på ingen måde har været lige så dominerende som tidligere og Barca ønsker derfor at skille sig af med ham nu, hvor det er muligt at få penge for ham i jagten på at bygge et forbedret hold.

Kroaten blev i sommers fortalt, at klubben gerne ville sælge ham, men han var ivrig og fastholdt sin beslutning om at blive i klubben til trods for at han fik besked om, at han kom til at spille mindre. Han har slet ikke spillet så meget som tidligere, og nu begynder stridighederne for alvor at dukke op mellem parterne.

Rakitic ønsker mere respekt fra klubben og mener ikke at klubben har levet op til de aftaler, der blev indgået - blandt andet en kontraktforlængelse. Rakitic har i halvandet år ventet på en kontraktforlængelse, men klubben er fast besluttet på at sælge ham og derfor vil det ikke give mening at forlænge hans kontrakt.

Rakitic løber lige nu på en kontrakt frem til 2021 og klubbens sportslige ledelse mistænker nu midtbanespilleren om at blive i klubben indtil han kan skifte gratis eller for et meget lille beløb. Klubben er ikke i tvivl om, at de kan få nogle gode penge for Rakitic, men det skal senest være til sommer, ellers styrtdykker prisen totalt efter sommerens transfervindue.

Det er så småt begyndt at blive hedt mellem klubben og spilleren og spørgsmålet er, hvad der kommer til at ske. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Intern kig mellem Rakitic og Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder