Annonce


Annonce

Annonce

Champions League kan afgøres over én kamp

Champions League - 14. april 2020




Coronavirussen har lagt hele verden ned på knæ og mens man mange steder lige nu gradvist forsøger at kæmpe sig tilbage til den normale hverdag, så er man i fodboldens verden fortsat banket i jorden. Lige nu arbejder UEFA på en løsning for at kunne afsutte såvel Champions League som Europa League.

Det er umuligt at nå at spille alle liga- pokal- og Champions League-kampe færdig gennem et normalt program og derfor bliver man nødt til at samarbejde for at finde den bedste løsning. Det forlyder lige nu, at UEFA overvejer muligheden for at spille de kvartfinalerne og semifinalerne over én kamp således der ikke er en retur kamp med.

Det betyder, at hvis Barca klarer sig videre mod Napoli, så skal de muligvis kun ud i én kamp på neutral grund mod sin kommende modstander. Der er ingen, som får lov til at spille på hjemmebane, og håbet er, at man kan gøre det så neutralt så muligt så alle hold får samme vilkår.

På den måde kan man skære en håndfuld kampe fra og samtidig afgøre det hele indenfor en kortere tidsfrist. Det er dog ikke vedtaget endnu, da man ikke engang ved hvornår fodbolden ruller igen i de forskellige lande. Desuden er der også TV-penge, som går tabt i takt med at et hold som Barca f.eks. kommer til at miste indtægter på Camp Nou, som er større end de øvrige stadions og som via. billetsalg kan give en større indtjening.

Der ligger meget arbejde forude og venter og nu, hvor vi er halvvejs i april, bliver det altså spændende at se, hvordan man løser sæsonens afslutning, giver spillerne en sommerferie og samtidig får givet plads til en god omgang pre-season. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Champions League kan afgøres over én kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder