Annonce


Annonce

Annonce

Victor Font i brev til Bartomeu: Game over!

Nyheder - 14. april 2020




Præsidentkandidaten Victor Font fortæller, at Barca er på vej mod en falliterklæring. Krigen fortsætter; det er alle mod Barcas ledelse, og selv inde i ledelsen falder folk som fluer og Victor Font mener nu at det er game over for Bartomeu. Det fortæller han i et brev til ledelsen, som han har offentliggjort.

Bartomeu er i gang med sit sidste år som præsident på Camp Nou. Reglerne skriver, at man ikke kan fortsætte efter to perioder og derfor er han ude af vagten i 2021. Victor Font, som er leder af bevægelsen 'Ja til fremtiden', er blot ét navn ud af mange, som konstant minder ledelsen om, hvor bordet skal stå.

Victor Font fortæller
- Vi har gennem 'Ja til fremtiden'-projektet over en længere periode advaret nuværende bestyrelsesmedlemmer om, at Barca er på vej mod den 'perfekte storm'. Der var tale om, at man skulle erstatte den bedste generation af fodboldspillere i historien.

- Den svære opgave skulle man udføre samtidig med at man fastholdt, at klubben altså er ejet af medlemmerne og at man rummer meget mere end bare fodbold. Hvis risikoen var stor før, så er den gigantisk nu. Vi alle står midt i en pandemi, som har sat jorden i knæ og som berører os alle sammen - også i sportens verden, hvor vi ikke kan se, hvordan det ser ud på den anden side.



- Samtidig har vi i flere måneder set klubbens skamfulde opførsel, hvor den ene skandale dækker over den anden skandale; en process, som for nyligt kulminerede med anklagen om korruption hvilket fik seks bestyrelsesmedlemmer til at opsige jobbet.

- Og netop, som den eneste prioritet er at få klubben ud af denne krise, så meddeler præsidenten pludselig en omstrukturering af bestyrelsen for at bibeholde sin magt: Lige nu er det Barca som klub, der er på kanten til at vælte.

- Det er ikke et nyopstået problem. Vi oplevede det også med Neymar-sagen, uenighederne mellem spillerne og ledelsen som blev gjort offentlige samt skandalen på de sociale medier.

- Læg dertil en uregelmæssig sportspolitik, splittelse i bestyrelsen og en styrtdykning i indtjening på grund af coronavirus. Sætter man det hele sammen, så er man tæt på en falliterklæring - det er game over.

Der er ingen tvivl om, at man ude fra set kan se det store perspektiv og følge med i hvordan skandalerne breder sig. På intet tidspunkt har der været ro omkring Bartomeu og Victor Font fortsætter sin kamp mod præsidenten og håber, at han fra sommer kan tage over. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Victor Font i brev til Bartomeu: Game over!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder