Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter vil have Griezmann i bytte for Martinez

Transfermarked: Af Rasmus Nielsen - 14. april 2020Inter vil have Griezmann i bytte for Martinez

© Marca


Barcelonas interesse for Lautaro Martinez er eftersigende begyndt at blive til konkrete bud, hvoraf Inter skulle have afvist en byttehandel, som inkluderede Rakitic, Semedo og Junior Firpo for argentineren. Det har længe været kendt, at Inter er interesseret i Arturo Vidal, men Barcelona har haft svært ved at give slip på ham, grundet nogle stærke præstationer.

Den italienske avis, La Gazzetta dello Sport, melder nu om en ny mulighed, hvis Barcelona vil undgå at betale frikøbsklausulen på 111 millioner euro. Inter skulle ifølge avisen, være interesseret i Griezmann, som vil kunne erstatte tabet af Lautaro Martinez. Griezmanns frikøbsklausul lyder på 120 millioner euro, så handlen skulle være nogenlunde fair, erfarer La Gazzetta dello Sport.

Inter vil dog gerne holde på deres argentinske angriber, så har derfor ikke informeret Barcelona om denne mulighed, da de ikke selv ønsker at komme med bud. Ifølge MARCA, ønsker Barcelona ikke at benytte sig af denne mulighed, men interessen for Martinez er altså ikke til at benægte - noget som tilsyneladende går begge veje.

Lautaro Martinez' agent var, for få uger siden, nemlig ude at udtale, at Martinez vil være den næste Messi. Inters vice præsident, Javier Zanetti, var efterfølgende ude at berolige fansene med at Lautaro er glad for at spille i Inter.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder