Annonce


Annonce

Annonce

Emili Rousaud fastholder: Korruption i Barca!

Nyheder - 15. april 2020




En retssag skræmmer ikke Emili Rousaud. Den nu tidligere vicepræsident i klubben kunne i sidste uge melde ud om korruption i Barca, men blev hurtigt skudt ned af klubben, som i en pressemeddelelse slog fast, at der ikke findes korruption omkring ledelsens arbejde og at man har valgt at sagsøge Rousaud som følge af anklagerne.

Men Rousaud slår igen. Han har netop udsendt en længere meddelelse hvor han gør det klart, at der findes korruption i Barca og han har ikke tænkt sig at stoppe. Læs det hele her.

- Eksistensen af korruption i klubben er allerede blevet bevist gennem kontrakter som er blevet splittet mellem forskellige selskaber (én af dem krænker skatteloven for hvidvaskning af penge) for at kunne undgå intern kontrol og komitéens godkendelse af købet (som skal indgå under markedsprisen: et beløb på 980.000 euro blev splittet over seks regninger og betalt fra seks forskellige steder af Barca til seks forskellige elskaber i Spanien, Argentina og Uruguay. Markedsprisen lå på omkring 120.000 euro hvorfor det ekstremt høje beløb var blevet bremset hvis man havde handlet i god tro, men da klubben angiveligt har snydt, blev det ikke bremset).

- Den pressemeddelelse, som jeg sendte ud, er den absolutte sandhed og kan demonstreres: mulighederne, som jeg har fremvist er velovervejede hvorfor jeg kan bekræfte, at klubbens klage ikke har noget hold i sig.

- Jeg informerede konstant klubben om uregelmæssighederne, men desværre blev det til en opsigelse i stedet. Desuden må man ej forglemme, at det var lovpligtigt, at offentliggøre det uregelmæssige arbejde i klubben, som kan forbindes med kriminalitet.



- Jeg tillader mig at føre dette for retten i forsvar af min sag, min interesse og mine rettigheder. Specielt når man tager udgangspunkt i det faktum, at klubben anklagede mig for falske anklager hvilket kan påvirke mig som offentlig person. Min advokat, Mr. Diego Artacho, arbejder med sagen lige nu.

- Jeg har aldrig sat spørgsmålstegn ved vores elskede klubs ære eller medarbejderne. Jeg er beæret over at have fået muligheden for at arbejde for mit elskede Barca og at have mødt professionelle mennesker i klubben.

- Min intention siden jeg startede i klubben har altid været at arbejde transparent, ærligt og med respekt for alle parter. Til slut vil jeg fortælle, at jeg har startet websitet www.femnetfcb.cat til alle de folk, som ønsker klarhed og konsekvens i denne sag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Emili Rousaud fastholder: Korruption i Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder