Annonce


Annonce

Annonce

Ivan Rakitic: En drøm at spille i Sevilla

Transfermarked - 15. april 2020




Rygter om Ivan Rakitic har været hurtigtkørende længe. Kroaten har ellers været sat i forbindelse med et skifte til Inter over flere gange, men selv antyder han et ønske om at spille for Sevilla igen selvom intet er konkret i endnu - til trods for at han godt er klar over, at han skal skifte til sommer.

Rakitic har ikke en fremtid på Camp Nou efter at have været i klubben i seks år. Kroaten har bidraget stort til holdets succes, men er efterhånden blevet overhalet og ledelsen ser det nu som en god idé at sælge ham for at få lidt penge i kassen. I et interview med Mundo Deportivo satte han et par ord på Sevilla.

- Jeg har altid sagt, at det ville være en drøm at bære trøjen igen. Alle ved det, men det er ikke min beslutning - om jeg vil det eller ej. Der er mange faktorer involveret i det, fortæller Rakitic før han joker med at ingen fra Sevilla ringede til ham til trods for at han havde fødselsdag i sidste måned.

- Monchi (sportsdirektøren) og alle i Sevilla har mit telefonnummer, men de har ikke ringet til mig; heller ikke da jeg havde fødselsdag, kom det jokende fra Raktiic før han afslutnings vis forklarede:

- Jeg elsker Sevilla som klub og by og min familie befinder sig i byen.

Rakitic var med til at vinde Champions League i 2015, da Barca i Berlin slog Juventus med 3-1. Kroaten scorede kampens første mål efter flot spil af Neymar og Iniesta. Siden han landede i Barca har han spillet med i 299 kampe, så medmindre corona annullerer indeværende sæson, så når han at runde 300 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ivan Rakitic: En drøm at spille i Sevilla

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder