Annonce


Annonce

Annonce

Onlinemøde med Bartomeu og anførerne

Nyheder - 16. april 2020




Præsident Josep Maria Bartomeu har været under massiv kritik de seneste par dage og hans færden har fået klubben til at fremstå på et meget lav niveau. Senest sagde seks bestyrelsesmedlemmer op, og i går ønskede præsidenten at drøfte situationen med sine anførere for at forsøge at lægge låg på.

Bartomeu samt CEO Oscar Grau og direktør Javier Bordas deltog alle i et onlinevideomøde med Messi, Busquets, Piqué og Roberto, som er klubbens fire anfører. Det er typisk i dag, at man afholder videomøder, da man på grund af coronavirus ikke kan mødes rent fysisk. Specielt i Spanien, hvor det længe har stået slemt til.

Primært var der to grunde til mødet: Bartomeu ville dulme den enorme negativitet, han har skabt i medierne ovenpå sine seneste træk og forklare spillerne hvordan det hele står til. Derudover blev der også talt om de muligheder, man som klub kan gå i møde i takt med at Spanien muligvis åbner mere op for til sidst at sætte gang i fodbolden igen.

Selvom Athletic Bilbao og Real Sociedad begge bekræftede, at de ville indlede træningen, så blev de afvist af myndighederne. Bartomeu slog fast, at alle hold i Spanien får lov til at træne fra den samme dag - myndighederne og La Liga taler sammen ligesom Barca også taler med de relevante parter.

Når man får lov til at sende spillerne på græs igen er man som klub forpligtet til at alle følger et stramt program for at undgå et nyt smitteudbrud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Onlinemøde med Bartomeu og anførerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder