Annonce


Annonce

Annonce

Setién: Vil vise CL-trofæet frem til køerne i min by

Champions League - 17. april 2020




Quique Setién har store drømme i Barca og han er ikke bange for at tale højt om det, som alle ønsker: At vinde Champions League. Cheftræneren deltog for nyligt i et videointerview med catalanske TV3 og fortalte hvordan han ønsker at vinde La Liga og Champions League - gerne hurtigst muligt.

- Jeg vil vinde La Liga ved at spille kampe. Jeg ved ikke, om føringen lige nu er nok til at blive tildelt titlen, men jeg vil ikke føle mig som mester (hvis ligaen afsluttes nu) selvom vi var to point bag Real Madrid da jeg ankom.

- Jeg håber på, at jeg kan vinde Champions League og vise trofæet til køerne hjemme i Liencres.

- Hvis vi skal afslutte sæsonen uden at spille, så afslut det nu. Men hvis vi skal spille færdig, så er det perfekt for på den måde kan vi forsøge at tilkæmpe os titlen.

- Vi er i en svær position og det bekymrer mig at finde løsninger for problemerne hurtigst muligt. Alt andet er lidt ligegyldigt - jeg giver det ingen taletid. Det handler om at finde løsninger.

Setién og co. ved endnu ikke hvornår de kan genoptage dagligdagen. Lige nu sidder alle spillere og trænere hjemme, hvor de selvtræner i håbet om, at der snart bliver grønt lys til at bevæge sig ud igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setién: Vil vise CL-trofæet frem til køerne i min by

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder