Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca-direktør vil have Thiago tilbage

Transfermarked - 17. april 2020
Medie: Barca-direktør vil have Thiago tilbage

© Bundesliga


Det var meget kedelige nyheder hos mange Barca-fans, da Thiago i 2013 valgte at skifte Barca ud med Bayern München. Thiago følte ikke at han fik nok spilletid eller tillid og derfor tog han turen til det tyske, hvor han har nydt godt med succes. To gange har der angiveligt været intereresse fra Barca siden skiftet, men uden at det blev mere konkret end det.

Nu meddeler Mundo Deportivo, at Barcas administrerende direktør Javier Bordas ville glæde sig over, at få Thiago tilbage. Han ser ham som en reel mulighed på den catalanske midtbane og niveauet hos midtbanespilleren er bestemt ikke gået i den forkerte retning siden skiftet.

Thaigo rykkede til Bayern Müncen sommeren 2013 til en lav pris af bare 25 millioner euro taget hans enorme potentiale i betragtning. Siden er det blevet til 227 kampe og taget et snit på 32 kampe pr. sæson i betragtning må han om nogen være glad for sin aktive rolle på holdet. Han får spilletid og tillid.

Hvad der dog taler imod et eventuelt skifte retur til Camp Nou er, at Thiago for nyligt fejrede sin 29 års fødselsdag. Han har stadig en god alder, men i forhold til at investere mange penge i ham er det et spørgsmål ledelsen står over for - om han er det værd.

Thiago er på kontrakt i Bayern til sommeren 2021 og har en markedspris på lige knap 50 millioner euro.Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

57 min. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...
8 t. Officielt: Alex Collado udlejes til Elch...

Ugens mest læste

Seneste nyheder