Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rousaud bekræfter: Barca vil have Neymar

Transfermarked - 17. april 2020Rousaud bekræfter: Barca vil have Neymar

© FCBN


Emili Rousaud har netop været en del af ledelsen og tog derfor mange informationer med sig, da han valgte at opsige sin stilling da han mente, at der foregik korruption i klubben, som præsidenten kendte til. Der venter nu et retligt efterspil som han ser frem til, da han mener, at han har rent mel i posen. Begge parter har bekræftet episoden.

Efter at have været ansat i ledelsen hos Barca har man på forhånd skrevet under på, at man ikke udtaler sig om visse ting efter sin periode i klubben. Men interesse i en spiller er ikke en af dem og Rousaud har over for L’Equipe bekræftet, at Barca rent faktisk er interesseret i Neymar og at det hele ikke bare foregår i medierne, som ellers er glade for at skrive om brasilianeren.

- Neymars comeback til Barca er i den grad muligt, da markedet kommer til at være præget af coronavirus. Desuden står mange klubber over for et økonomisk slag.- Barca vil have Neymar tilbage. Men det er nødvendigt at analysere situationen og klubbens økonomi når vi er på den anden side af den nuværende situation med udbruddet af coronavirus. Men Barcas interesse i Neymar er helt korrekt og det er en mulighed, at man forsøger sig med en handel som gør prisen billigere, fortæller Rousaud således.

Dermed er det altså andet år i træk, at Barcas interesse i Neymar bliver bekræftet og sandsynligheden for at skiftet bliver gennemført til sommer vurderes til at være langt større end sidste år, hvor PSG havde musklerne på alle parametre til at afvise. Desuden har den franske klub en sportslig plan, hvor man på sigt kan undvære Neymar.

Sidste sommer forsøgte Barca at inkludere adskillige spillere med i handlen, men man blev konstant mødt af et nej fra PSG. I år er ingen undtagelse og Barca vil igen forsøge at presse prisen ned ved at inkludere nogle spillere og igen er der blandt andet tale om Rakitic og Dembélé mens Griezmann også nævnes ganske hyppigt efter at mange mener, at han har fejlet siden skiftet fra Atletico Madrid.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder