Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Jeg er lige her!

Transfermarked - 18. april 2020Griezmann: Jeg er lige her!

© AS


Antoine Griezmanns navn har ofte været i medierne de seneste uger og ikke mindst måneder, da der er spørgsmålstegn omkring hans fremtid i Barca. Klubben ønsker sig Lautaro Martinez og Neymar til sommer og spørgsmålet går på, om der er plads til Griezmann.

Ifølge Mundo Deportivo har Griezmann ingen intentioner om at forlade Barca - uanset hvem, klubben henter til sommer - og han er da også iskold når han selv skal sætte ord på det. Det fandt en Twitter-bruger ud af i dag, da han smed et billede op af Sports forside med overskriften 'De kan spille sammen' efterfulgt af et stort billede af Neymar, Lautaro Martinez, Luis Suárez og Messi.

Twitter-brugeren skrev til forsidebilledet 'Hvor er du, Griezmann?' og til sin overraskelse svarede Griezmann på tweetet og skrev 'Her!'.

Det ser dermed ikke ud til at Griezmann tager det så tungt, at medierne melder ham ude af klubben fordi, at den sportslige ledelse har en plan om at hente Lautaro Martinez og Neymar til klubben. Du kan se tweetet og svaret her.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder