Annonce


Annonce

Annonce

Arthur om Inter-rygter: Jeg tænker kun på Barca

Transfermarked - 19. april 2020




Arthur Melo gled hurtigt ind på holdet i Barca efter sit skifte fra brasiliansk fodbold og selvom han ikke er fast mand på holdkortet endnu, så tror han på bedre tider forude og derfor har han totalt afvist at skulle skifte denne sommer. Inter har ellers været meldt interesseret i forbindelse med at Barca ønsker at hente angriberen Lautaro Martinez.

Ifølge Sport har Gazzetta dello Sport støvet kommentarerer op fra Arthur, som klokkeklart afviser et skifte. Han mener ikke at tiden i Barca er slut endnu - og det gør den catalanske ledelse da heller ikke. De er fast besluttet på, Arthur under ingen omstændigheder er til salg denne sommer.

- Det er en ære for enhver spiller, at blive sat i forbindelse med Inter, som har en god træner og en fantastisk trup. Men jeg tænker kun på Barca. Jeg er virkelig glad i klubben og jeg føler mig godt tilpas i byen. For at være ærlig, så ser jeg mig selv i Barca i mange år, fortæller Arthur.

- Jeg føler mig godt integreret på holdet og rent fysisk føler jeg mig bedre tilpas på banen. Jeg udnytter den nuværende situation (hjemmetræning) til at komme mig helt fra min seneste skade og jeg kan slet ikke vente til turneringerne bliver sat i gang igen. Det er alt, jeg tænker på lige nu.

Dermed lader det ikke til at Inter får udbytte af sin interesse i den brasilianske midtbanemand, som kom fra Grêmio i 2018 og siden har spillet med i 67 kampe med 4 mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arthur om Inter-rygter: Jeg tænker kun på Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder