Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rooney: Jeg vælger Messi over Ronaldo

Nyheder - 20. april 2020Rooney: Jeg vælger Messi over Ronaldo

©


Wayne Rooney spillede i adskillige sæsoner sammen med Cristiano Ronaldo i Manchester United, men den engelske angriber er ikke i tvivl om, hvem han ville vælge, hvis han skulle udpege den bedste mellem Ronaldo og Messi. Det skriver han i sin klumme hos Sunday Times.

- Ronaldo var ikke så fokuseret på at score mål, da vi startede med at spille sammen, men du kunne se, at alt, han ville, var at blive verdens bedste fodboldspiller, skriver Rooney og følger op:

- Han trænede og trænede og pludselig begyndte det hele at give pote. Cristiano Ronaldo er blevet en forrygende fodboldspiller og sammen med Messi er han uden tvivl blandt de bedste nogensinde.- Men til trods for mit venskab med Cristiano Ronaldo, så vælger jeg Messi. Af samme grund som jeg elsker at se Xavi og Scholes spille: Der er forskelle til Messis spil. Jeg kan ikke huske at have set et mål fra Messi, hvor han sparker så hårdt, som han kan. Han nærmest ruller dem ind og får det til at se så let ud.

- Ronaldo er kynisk i boksen; en dræber. Men Messi torturer dig før han dræber sig. Med Messi får man fornemmelsen af, at han bare har det sjovt. De to har totalt ændret spillet i forhold til antallet af mål scorert og jeg tror næppe, at nogen rammer samme tal.

34-årige Wayne Rooney er i dag at finde hos Derby County. Han havde sin storhedstid i Manchester United, hvor han spillede 559 kampe i løbet af 13 sæsoner hvilket svarer til 43 kampe pr. sæson - imponerende.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder