Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

4 måneder: Nu er Suárez skadesfri

Skader - 20. april 20204 måneder: Nu er Suárez skadesfri

©


Luis Suárez havde længe døjet med en knæskade, da han i starten af året valgte at lade sig operere. Han blev mødt af en enorm kritik, da han valgte en operation midt i sæsonen, men det har alligevel vist sig at der kom en lille smule positivt ud af det - ovenpå en negativ situation. Han er nemlig skadesfri nu.

Suárez har ikke spillet kamp i fire måneder og han var udset til at misse 25 kampe, men det blev 'kun' til 12 kampe, da coronavirus pludselig brød ud i så høj en grad, at man måtte indstille samtlige fodboldkampe. Siden har ingen i truppen været i aktion.

Suárez har hjemmefra sin egen baghave fulgt et træningsprogram, som klubbens læger har skræddersyet til ham. Han er i dag skadesfri og bliver dermed et boost forud for sæsonafslutningen hvis man vælger at gennemføre sæsonen. Suárez får ligeledes en hel måned til at forberede sig.

Når man vender tilbage fra en skade handler det blandt andet om at øge intensiteten gradvist for at undgå et tilbagefald, men når fodbolden vender tilbage har Barca en hel måned til at træne sig i fom, og det kan Suárez udnytte til at være bedre stillet i forhold til hvis der var kampe nu og at han skulle skynde sig tilbage.

Rent officielt er Suárez endnu ikke skadesfri. Når Barca møder ind til træning igen vil lægerne rent fysisk gennemgå angriberen for at konkludere omfanget. På grund af coronavirus kan lægerne ikke tjekke ham nu.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder