Annonce


Annonce

Annonce

Vidal om hjemmetræning: Ikke det samme

Nyheder - 20. april 2020




Arturo Vidal er godt træt af den nuværende situation der gør, at der ikke kan spilles fodbold i disse tider. Det er efterhånden længe siden, at man senest har kunne nyde en fodboldkamp, og chileneren fotæller, at til trods for at han har arbejdsudstyr derhjemme, så er det bare ikke det samme.

- At se det samme hver dag, som der sker rundt om i verden med mennesker om dør og at man ikke kan se sine børn er ikke rart. Det er en konstan bekymring. Som jeg sagde så er det som et mareridt.

- Jeg står tidligt op for at træne. Jeg træner hårdt og følger alle råd fra Juan Ramirez. Jeg har et rum med træningsudstyr som hjælper med at holde rutinen i gang. Men det er bare ikke det samme.

- Jeg savner at spille, at være sammen med mine holdkammerater og hygge i omklædningsrummet. Vi er i konstant snak og klubben giver os råd, men det er bare ikke det samme som at træne på banen. Jeg savner det.

Det vides endnu ikke hvornår Barca spiller den næste kamp - ej heller hvornår spillerne må træne igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidal om hjemmetræning: Ikke det samme

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder