Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Samuel Umtiti vil ikke væk fra Barca

Transfermarked - 21. april 2020Samuel Umtiti vil ikke væk fra Barca

© AS


Samuel Umtiti har længe været rygtet væk fra Barca, da han ikke har været den samme siden en slem knæskade, som har holdt ham ude i mange uger. Franskmanden har ikke været i nærheden af sit topniveau lige siden, og derfor mente adskillige spanske kilder, at Barca havde sat ham på transfermarkedet.

Arsenal har længe fuldt Umtitis udvikling og har aldrig lagt skjul på sin interesse, men den engelske klub skal måske kigge langt efte at få tilknyttet franskmanden til truppen. Sport erfarer således, at Umtiti ikke har planer om at forlade Barca, da han fortsat ønsker at blive fast mand og spille en nøglerolle på holdet. Setiéns ankomst har boostet Umtitis ønske om at blive.

Umtiti menes at have en forbedret chance i forsvaret, hvor han kæmper om pladsen ved siden af Gerard Piqué med Clement Lenglet. Sidstnævnte overtog Umtitis plads i Barca og på det franske landshold, men Umtiti har planer om at erobre det hele tilbage igen. Han føler sig glad i byen, han er vellidt blandt de øvrige spillere og han har ikke tænkt sig at give op.

Barca har dog gjort det klart, at hvis de modtager et bud, som de ikke kan sige nej til, så sælger de ham. Angiveligt ønsker Barca op mod 50 millioner euro - men det var før coronavirus brød ud og situationen er den, at mange klubber lider under coronavirus hvorfor priserne på spillerne forventes at falde til sommer.

Umtiti er på kontrakt til 2023.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder