Annonce


Annonce

Annonce

Malcom kritiserer Barcas træning

Nyheder - 21. april 2020




Malcom var en fanfavorit og mange forstod ikke hvorfor han ikke blev brugt mere end det var tilfældet. Desuden undrede det mange, at klubben valgte at sælge ham - men ikke desto mindre blev ledelsens røde tråd fulgt. I dag er han at finde i russiske Zenit, og herfra fortæller han hvorfor han blandt andet har døjet med skader.

Da han var i Barca under Ernesto Valverde trænede man ikke lige så meget, som man gør det i Zenit. Det bekræfter han i et interview med Què t’hi jugues, hvor han også taler om Messi.

- I Zenit træner vi dobbelt. Sandheden er, at vi træner langt mere her end i Barca - derfor blev jeg skadet. I Barca trænede vi måske kun 40-50 minutter. Jeg mener dog at jeg fortjente mere spilletid i Barca, fortæller brasilianeren før han om Messi udtaler følgende:

- Omklædningsrummet har ikke så meget magt (som medierne gør det til) og Messi opfører sig ikke som en præsident. Han taler som truppens kaptajn og spurgte altid spillerne til råds. Èn af de dårlige ting ved at man skal blive hjemme i disse tider er, at man ikke kan se Messi spille. Jeg tror på, at han spiller til han er 40 år, fortæller Malcom videre.

Malcom blev for nyligt kåret som MVP i Rusland og skulle derfor have en pris. Da man skal holde afstand valgte man et lidt alternativ metode, da en drone nede fra gaden fløj op til Malcoms vindue med prisen. Du kan se indslaget her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Malcom kritiserer Barcas træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder