Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Camp Nou får nyt navn!

Nyheder - 21. april 2020




For 20 dage siden kunne man her på BarcelonaFC.dk læse, at Barca havde solgt rettighederne til Camp Nous navn således at stadion fremover skulle hedde AliBaba Stadium. Alle vores læsere var dog godt klar over, at der var tale om en aprilsnar - men nu er den god nok: Camp Nou får nyt navn. Barca bekræfter i en pessemeddelelse, at man for én sæson tilknytter stadionnavnet en sponsor i jagten på flere penge, som man kan bruge i kampen mod coronavirus. Hvad navn det bliver og hvem der kommer til at købe sig ind, vides endnu ikke.

Barca gør som klub alt, hvad man overhovedet kan, for at hjælpe alle i denne coronakrise. Klubben har med fuld overlæg truffet adskillige beslutninger for at rejse penge til udsatte af virussen, hårdtkæmpende læger, nødvendige faciliteter og mere i jagten på at få stoppet coronakrisen. Nu har man truffet endnu en beslutning. I den store ende.

Således har man valgt at overgive rettighederne til Camp Nou til Barca Foundation, som nu vil påbegynde jagten på at finde en sponsor, som vil købe sig ind i navnet for sæsonen 2020/2021.



- Bartomeu har godkendt at overgive rettighederne af Camp Nou for sæsonen 2020/2021 til Barca Foundation for at rejse penge, som man kan investere i projekter i Catalonien og resten af verden, som kæmper mod COVID-19, skriver Barca på sin hjemmesiden.

- I de kommende uger vil Barca Foundation påbegynde processen i jagten på at finde en sponsor, som ønsker at optage rettighederne til Camp Nou for en sæson, hvor det finansielle investeres i projekter i kampen mod COVID-19. Barca overgiver rettighederne for at sætte et navn på Camp Nou for aller første gang (i klubbens historie).

Jordi Cardoner, vicepræsident
- Vi er meget glade for at kunne føre dette ud i livet med noget så symbolsk som navnet på vores stadion. Dermed kan institutioner og organisationer investere i kampen mod COVID-19, da investeringen af sponsoratet går direkte til kampen mod COVID-19.



- Vi står over for en global krise uden præcedens i vores moderne historie, og vi må føre os frem med det mod og ro samt ansvar, som vi har. Derfor mener vi, at vi må gøre alt, hvad vi kan for at kæmpe mod coronavirussen.

- Kampen mod coronavirus er en global kamp. At være øverst på sport-listen betyder, at vi må tage fat i denne kamp med alt, hvad vi overhovedet kan. Forhåbentligt kan vi starte en bølge af reaktioner i kampen om at hjælpe millioner af mennesker rundt om i verden.

Du kan læse vores aprilnar om AliBaba Stadium her Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Camp Nou får nyt navn!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder