Annonce


Annonce

Annonce

TV2 forlænger: La Liga til 2023/2024

La Liga - 22. april 2020




TV2 kan i dag melde ud, at man har indgået en aftale der sikrer dem rettighederne til at vise La Liga frem til slutningen af sæsonen 2023/2024. Dermed får man altså masser af spansk bold i kassen på den anden side af coronakrisen.

TV2 sikrede sig for nogle måneder siden rettighederne til at vise La Liga på deres kanaler samt TV2 Play. Det var en rigtig god nyhed for mange fans af spansk fodbold, da TV2 Sport X blev født og kunne vise fodbold i tv'et. Aftalen er nu forlænget således at den gælder til og med slutningen af 2023/2024, meddeler TV2 i dag.

- Hos TV 2 har vi skabt to markante sportskanaler med klare profiler, og vi har en langsigtet strategi for udviklingen og formidlingen af TV 2s og TV 2 PLAYs store udbud af sport. I en periode, hvor sportsaktiviteten er meget lav på grund af corona-krisen, er det en stor glæde, at vi har sikret forlængelse af en af de stærke rettigheder i vores sportsstrategi, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen ifølge TV2's egen hjemmeside.

- At vi nu får et langvarigt forhold til LaLiga, er jeg overordentligt glad for. Vi har i vores hidtil relativt korte forhold oplevet en stærkt passioneret samarbejdspartner i LaLiga. En liga, der er eksponent for både noget af det mest seværdige fodbold i Europa, og som huser en stor del af verdens største fodboldstjerner. LaLiga er på kort tid blevet en kernerettighed, som vores seere og brugere på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY har taget særdeles godt imod, fortæller TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

TV2 Sport X og TV2 Play begyndte at vise fodbold fra Spanien i starten af året, da Strive Sport gik af. TV2 fortæller, at sportskanalen TV2 Sport X hidtil højeste seertal var den 1. marts 2020, da Real Madrid og Barca mødte hinanden. Her så 222.000 med i snit mens man nåede helt op på 272.000 da tallet var på sit højeste.

Som bekendt bliver der slet ikke spillet La Liga i disse dage på grund af coronakrisen, men når alt er ved det normale igen, kan TV2 således byde indenfor til en masse fodbold igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


TV2 forlænger: La Liga til 2023/2024

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder